A new pet

Vi ejer nu vores helt egen panda – nej vi har ikke købt en kinesisk panda, fordi vi vil give vores bidrag til, at racen ikke uddør. Vi har anskaffet os en pædagogisk ukorrekthed. En gåsele. En panda-gåsele. V er i line – halvanden meter kort line. Det er muligvis det bedste køb vi har gjort på dba.

Jeg forsøger at overse blikkene, dem, der fortæller mig, at det er en rigtig skidt ide at have sit barn i line.  Jeg ved, at jeg på et tidspunkt bliver ligeglad. Og når jeg nu kender mig selv så godt som jeg gør, så er det i mine øjne faktisk rigtigt flot, at jeg ikke har mistet V på en af vores rejser eller hverdagsudflugter. Det har været det rene hazardspil med vores lille eventyrlystne dreng.

———

We now own our own panda – no we haven’t bought a Chinese panda to protect the species from extinction. We have acquired a pedagogically incorrectness. A harness. A panda-harness. V is on a leash – a one and a half meter short leash. It is quite possibly the best prior-owned piece of equipment we have ever bought.

I try to overlook the looks. Those that tell me that it is a bad idea having my child on a leash. I know that at some point I won’t mind them. And knowing myself as I do it is very much an achievement that I haven’t lost V on one of our trips or excursions. I have been gambling with our little adventurer.

 

Villum og Panda

V and Panda

2 tanker om "A new pet"

 1. Christina

  Sådan Ditte. Ved det blir’ go gas at læse/følge din blog. Tillykke med den og break a leg…nå nej lad hellere være med det, hvem skal så rende rundt efter Villum i snor ;o))) knus C.

  Svar
 2. Ditte Forfatter

  Tak C.
  Ha ha – ja det er lige det. Jeg har rettet de værste stavefejl. Jeg kløjs i aftenkaffen, da jeg så hvor mange der var. Og mig, der hader stavefejl – egne og andres. Hybris lever i bedste velgående.
  Hvis jeg falder og brækker benet så må den bette stærke trække kørestolen. Hvis han var en pige ville han hedde Carla, super Carla.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *