Blogs I follow

Jeg har tidligere fortalt, at jeg aldrig har opholdt mig i Blogland, før jeg selv fik en blog, men jeg er da efterhånden kommet efter det. Nogle gange er jeg heldig, at barnet sover en lur, der er længere end halvanden time eller faktisk falder i søvn som planlagt og når det sker, synes jeg, det er sjovt at læse følgende blogs:

Rockpaperdresses.dk
Der er altid flotte billeder – Cathrine er stilsikker og sej! Det er den eneste ‘modeblog’, jeg orker at følge.

På anden til højre
En hverdagsblog om at være familie. Julie skriver godt og ærligt.

Lortemor
Trine er sjov og ærlig og bramfri – det er herlig læsning lige efter min smag.

Twinpeaks.dk
Mette Marie Lei Lange skriver sjovt og sproget flyder dejligt let.

Phenomena(l)
Min finske ven, latinsk sjæl og rigeligt med skønne fænomener fra hverdagen. Flotte billeder og en stor inspirationskilde. Hun bor i Basel, kun hundrede meter fra os.

Translation: Finnish woman, Latin soul, and lots of wonderful phenomena from everyday life. Lovely photos and a great inspiration of mine. She is also based in Basel, Switzerland, only a hundred meter down the street from our home. This is also the only of the blogs I read that is in English I’m afraid

Mascha Vang Blog
Ja, hvad kan jeg sige nogle gange er jeg bare for nysgerrig til at lade være – og så er hun måske slet ikke så dum som hun gør sig selv til.

God fornøjelse / Happy reading

Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *