Former last mover

Stærkt inspireret af min eneste ven i Schweiz, Tzinzi, og vores flytning fra venner og familie har jeg forvildet ind i Blogland. Et land jeg ved endnu mindre om end Schweiz, hvis det er muligt. Jeg er nærmere en last mover end en first mover, case in point fulgte jeg ingen blogs før i går aftes og jeg opdagede først vidunderlige instagram i februar måned. Hvor om alting er så er jeg her med min egen blog.

Last moveren vil lære nye tricks.

Jeg aner ingenting om Blogland – så for at starte fulgte jeg guiden på bloggen lavenblog.dk. Hvilket har fået mig hertil, men jeg ved stadig ingenting om widgets (?) og tags (?) som er noget man åbentbart ved hvad er, når man bevæger sig i Blogland eller hvordan jeg får dem til at fungere og hvad de gør godt for. På lavenblog.dk var det et billede, der indeholdt et citat af Karen Lamp, entrepreneur og motivator

ayearfromno

Så det gør jeg så. Starter i dag – ud af min komfortzone. Det er lige før at springet til Basel føles mindre frygtindgyende end at starte en blog, også selvom den kun er for sjov.

———-

Highly inspired by my only friend in Switzerland, Tzinzi and our move away from family and friends I find myself in Blog Country. A country I know even less about than Switzerland if that is even possible. I am usually more of a last mover than a first mover – case in point I did not even follow any blogs until last night and I until February I didn’t have a Instagram profile. But now I am here with my own blog.

The last mover wants to learn new tricks.

 

I don’t know anything about the Blog Country so I followed a Danish guide and it got me this far. I still don’t know what a tag is or a widget for that matter or what they do and how they work. But the Danish blog had a picture with a quote by Karen Lamp, entrepreneur og motivator

ayearfromno

So this is what I will do – completely out of my comfort zone. The relocation from Denmark to Switzerland seems like nothing compared to starting a blog – even if it is only for fun.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *